Posted by jinson on 20:54

Hindi Haşlama

Malzemeler
500 gr. hindi kuşbaşı
1  adet kereviz
2 adet havuç 1 adet patates
3 adet soğan
1 adet yumurta
1 adet limon Tuz – Karabiber
Hindi Haşlama, Hindi Haşlama Resmi fotosu
Hindi Haşlama Tarifi
Hindi kuşbaşı yıkanıp tencereye alınır. Kereviz, patates, havuç iri küpler halinde doğranıp tencereye alınır. Soğanlar 4′e bölünüp tencereye atılır. Tuz ve karabiber konulup 5 bar­dak su eklenir, et ve sebzeler yumuşayana dek pişirilir. Diğer yanda 1 yumurta sarısı 1 limon suyu ile iyice çırpılır. Yavaş yavaş ve karıştırarak tencereye eklenir. 1-2 taşım daha kay­natılıp servis yapılır.
Categories: